29 thoughts on “Afl. 4 #Primark Maandag – HOME DECOR SHOPLOG || Denise Anna

 1. Ik hoor bij #deniseannasquad
  En ik wil heel graag winnen omdat ik het een super leuk win pakket vind en ik ben nu al fan van jou❤❤❤💍💍💍ga zo door💕💕💕

 2. Ik wil heel graag winnen omdat ik nu net klaar ben met mijn examens en een drukke tijd tegemoet ga. Een nieuwe school, in een andere stad waar ik niemand ken. Dat is een tijdje in de trein zitten en dan kan ik mooi al mijn ideeën en plannen in het notitieboekje schrijven. P.s. Je video’s zijn topp! Luf it💋♥️

 3. Mag ik vragen waar die onwijs gave flamingo die op de achtergrond staat 😱😱😍😍😍 zou hem super vinden voor bij mij in mijn schoonheidssalon

 4. #deniseannasquad ik wil dit super graag winnen omdat ik een bullet journal heb en ik nog niet zulke leuke decoraties ervoor heb en omdat ik ALLE spullen SUPER leuk vind dus ik hoop dat ik winnn!!!!!🤞
  Ps. LOVEE YOURR VIDEOSS❤️❤️❤️

 5. Ik wil graag winnen! Ik ben graag georganiseerd en een bullet journal maken is hier een heel leuke manier voor 😊♥️

 6. Ik zou echt heel graag willen winnen omdat ik net ben begonnen en ik dat echt wel kan gebruiken ❤️ik vind je video’s altijd super leukste maakt me altijd lachen ga vooral zo door ❤️🤞🏼🥰😘😍#DeniseAnnaSquad

 7. Jaa nog een #primarkt
  Altyd zodra ik ze zie gelijk kijken ik word zo vrolijk van jou!❤
  Love deze videos!!
  #DeniseAnnaSquad yeah✌

 8. Ik zou super graag willen winnen omdat
  1 ik vind het super leuke spullen
  2 dat bubbelmasker wil ik super graag uitproberen
  3 wij hebben geen primark in de buurt

 9. Ik wil graag die betches ik zocht ze een lange tijd al en ik reageer altijd op win acties maar heb nog nooit gewonnen

 10. Super leuk ik hou van primarkmaandag jammer dat weg gaat maar wel leuk series die je bedenkt super leuk kanaal ik zou graag willen winnen omdat ik dan kan terug denken aan jouw leuke YouTube kanaal als ik de spullen gebruik en aan jou🥰🥳😘🤩

 11. Ik zou graag willen winnen omdat het me supertoffe spulletjes uitzien en een vriendin van me bijna jarig is en ik sommige dingen aan haar zou geven.
  Ik hoop dat ik win maar ik gun het de andere ook.
  Ps je maakt echt mega toffe video’s !❤️
  Trouwens een leuk idee voor volgende maand zou zijn winactiemaandag 🙂 hahaha ♡

 12. Ik zou dit graag willen winnen voor mijn allerbeste vriendin omdat ze me altijd steunt in slechte tijden❤️

 13. Ik wil suuuuuuper graag winnen omdat ik altijd mee doe aan jou winacties maar nog nooit gewonnen heb. Ook vind ik boullet Journaling super leuk en wil graag wat meer dingen daarvoor hebben. Ik zou het super vet vinden als ik win want jij bent echt mijn favoriete Youtuber en ik vind je echt super aardig. Ik zou het andere mensen natuurlijk ook gunnen maar stiekem hoop ik wel dat ik win 🤭. #deniseannasqaud #deniseanna lysm 😘

 14. OMG🤗 Ik wil dat bubbel masker zoooo graag winnen, ik hou echt van ASMR met die maskers. Misschien video-ideetje? Btw ik vind jouw videos echt leuk vooral de #primark maandag videos!

 15. Ik zou graag willen winnen omdat, ik een bullet jurnal heb Maar ik er nog niet zo heel veel in gedaan dus ik zou graag dit pakket willen winnen want dan kan ik er misschien iets heel moois van maken.

 16. je kan je sleutels aan zo n ding hangen die je aan de muur hangt je hebt presies de zelfde stijl als ik en ik hoor al sinds het begin bij de d#DeniseAnnasquad en je verhuis vlogs zijn super leuk ik zou graag het bubbel mask of de bruchpenen willen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *