Commercial Design (Major Project)

Commercial Design (Major Project)


The “Clean Tea” house design The Ground level is: Retail Space The design aim of the retail space is to explore a bright, comfortable, relaxed and friendly environment for the customer to experience it’s newly released product. The space can perform as a co-working space for the Tea House and it’s clients to engage in. It uses minimal materials, colours, lighting and other decorative elements to create a purely a purely rustic and non-contaminating atmosphere which will make this space pure and attractive. [Music Playing] From different angles and under different lighting conditions, the mosaic decoration wall will give off various colours. A refined space should not only be a visual enjoyment but should also be reflected in the simplicity and maturity of the mind. The designer extracts colours from life and the perspective of the client in which it is simple and clear while expressing low-key details, creating a place where a customer can be fully relaxed. The retail space adopts an integrated and open layout with a neat and tidy atmosphere, and the line of sight is unobstructed. At the same time, the integration still maintains the independence of the functional partition, and the clear and smooth line level creates a fluid environment. This heritage building level 2 is transformed into a vibrant and playful co-working space for staff and visitors to work and interact. The Cardin Geometric Mural will without a geometric mural doubt add statement to the office space. The muted tones combined with its pure simplicity is guaranteed to make for a beautiful feature wall. Passion is the critical style of the office design, elements which support this are geometric patterns, Clean lines and Brilliant colors that reflect a modern temperament. In this space, dark blues, greens, washy greys as well as the mishmash of leather and wood are very rich in the content and form. The conference room and the workstation space are split by a sleek sliding door, Making for an organized division that is also free and comfortable due to an impression of roomy space.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *